← Tilbake til Blogg

Kvalitetssikret våre prosesser sammen med Karabin AS

15.12.2016 - 10:27 av Geir Myhre, Byråleder

For å kunne ta på oss et stadig økende antall prosjekter er vi avhengig av at prosesser og rutiner er helstøpt for å ungå at kvaliteten blir forringet. Sammen med konsulentselskapet Karabin AS har vi kvalitetsikret både prosesser og system for våre leveranser.

Vi vet at god kommunikasjon med kunder, klare prosesser, fleksible og driftssikre systemer og kvalitet i alle ledd er avgjørende for at alle involverte parter skal ha en behagelig prosjektreise. Man skal lykkes på flere fronter for å treffe på de målsetningene man har satt seg, enten det er budsjett, leveringstid eller suksessfaktorene i prosjektet.


Fokus på kontinuerlig forbedring

Med LEAN tavle har vi oversikt over alle prosjekter og hvor i prosessen de befinner seg. Alle utfordringer plukkes opp og "forbedringshjulet" sørger for at vi har fokus på kontinuerlig forbedring. Vi bruker JIRA som prosjektstyringsverktøy som gir oss den kontrollen, oversikten og flyten som vi trenger i prosjektene.

Alle prosjektene våre avsluttes med en KTI undersøkelse til ansvarlig hos kunde/byrå. Vi måler dermed temperaturen på de viktigste faktorene som kommunikasjon, struktur, engasjement, kvalitet og verdiskapning.


Prøv oss gjerne ut i ditt neste prosjekt og få en behagelig reise. Ta kontakt med oss på 21 00 01 01 eller hei@kodeks.no.
Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design