← Tilbake til Blogg

På lag med flere av Norges største bloggere

06.04.2017 - 13:27 av Geir Myhre, Byråleder

Vår digitale ekspertise kan bruke innenfor mange ulike områder, bloggere er et av våre satsningsområder. Gjennom konseptet Wordpressblogg.no bistår vi Norges største bloggere med design, oppsett i Wordpress og drift.

Vår filisofi om å berike våre samarbeidspartnere og gjøre dem mer konkurransedyktig gjelder også i blogg verden. Her er vi startegisk Partner med det Aller Media eide influenser marketing selskapet AdLINK. Mens AdLINK har det kommersielle ansvaret for bloggerne og jobber opp mot annonsører har Kodeks fokus på selve bloggen, både design, oppsett i Wordpress, drift/support og videreutvikling.

For å synliggjøre satsningsområdet i markedet har vi etablert konseptet Wordpressblogg.no.


Skaper kommersielle muligheter

Er rekke av både store og små bloggere har startet på plattformer som blogg.no. Det kan være et supert sted å starte da man kommer raskt og billig i gang med bloggingen. Men etterhvert som behovet for å differensiere seg og bygge merkevaren sin, kjøre en blogg som er tilpasset bloggeren både layout og designmessig samt at man ønsker å se på andre spennende kommersielle muligheter er Wordpressblogg.no og eget domene veien å gå.

Med egen blogg styrer man selv annonseformater og annonsører samt at man kan skreddersy løsninger for annonsører som ønsker å selge/markedsføre produktene/tjenestene sine via bloggen.


Våre profiler

Vi har blant annet satt opp bloggen til Norges beste trenings- og livsstilsblogger, Desiree Andersen med bloggen Fitfocuse.no. Da Kristin Gjelsvik gikk fra Bonnier til AdLINK i april 2017 fikk vi oppdraget med å lage den nye bloggen hennes, Styleconnection.no. Vi jobber for tiden med flere andre profiler som vi gleder til å lansere.

For mer info om hva vi leverer, prosjekter vi har gjort m.m, se www.wordpressblogg.noJobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design