← Tilbake til Blogg

Skal ta posisjonen som Norges ledende digitalbyrå for kreatører!

05.12.2016 - 11:14 av

Med noen av landets dyktigste programmerere og digitale rådgivere i spissen, satser kodebyrået KODEKS mot å bli en betydelig aktør.

Byråleder Geir Myhre og store deler av teamet har gjennom de siste årene jobbet med digitale leveranser i Kodeks sine søsterselskaper Argo og NSN. Nå tror han fullt og fast på at markedet er tilstede for et byrå som skal levere utelukkende via reklame-/designbyråer i krysningspunktet mellom teknologi og marked.

- De største selskapene og mest spennende merkevarene jobber ofte med reklamebyråer, så dette er veien å gå for å få jobbe med indrefileten av digitale prosjekter, sier Myhre.


Posisjonen som markedsledende er «ours to take»

De fleste ledende aktørene blir enten spist opp av sine største kunder eller går dem i næringen ved å ansette kreatører og levere full-skala. Kodeks erfarer at timingen er svært god og at det er flere byråer som er i modus for å profesjonalisere sine digitale leveranser.

Mange byråer jobber i dag med ulike miljøer og freelancere hvor leveransetid og kvaliteten er svært varierende. Programmering blir da ren «produksjon» istedenfor at man finner gode løsninger som er med å berike prosjekter og styrke selskapets pitcher i anbudsprosesser.


Skal gjøre partnere mer konkurransedyktige

I tillegg til å levere gode prosjekter skal selskapet ha et stort fokus på å lande caser, kontrakter og anbud sammen med partnerne. Vi legger mye ressurser i innsalgsfasen og bringer en digital tyngde på bordet som gjør våre partnere mer konkurransedyktige.

- Når vi ansetter personer er vi helt avhengig av å treffe på prosjektleder-genet, sammen med den faglige tyngden i programmering og gode mellommenneskelige egenskaper. Våre ansatte skal være like dyktig sammen med partner i et kundemøte, som å ha ansvar for leveranser eller skrive koden selv, sier digital leder Marius Kaase, som har ansvaret for tekniske løsninger og leveranse i selskapet.


Godt etablert nettverk og spennende leveranser

Selskapet er godt etablert og samarbeider allerede med en rekke dyktige reklame-/designbyråer og har kjørt prosjekter for kunder som blant annet NTNU, TINE, Tour des Fjords, Norsk Rikstoto mfl.

Kodeks leverer tjenester innenfor både front- og backend, CMS systemer samt utarbeidelse og gjennomføring av digital strategi med produkter som Google Adwords, nyhetsbrev, SEO, remarketing, SoMe og webanalyse.

- Vi føler oss sikre på at dette er veien å gå for både vekst og verdiskaping i en digital symbiose med designere og byråer.

Selskapet har kontorer i Oslo og Bergen, men jobber med byråer i hele landet.

Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design