← Tilbake til Blogg

Sponsor og nettsideleverandør til Tour des Fjords

10.05.2017 - 10:14 av Geir Myhre, Byråleder

Kodeks har tatt det smykkeskrinet av design- og kommunikasjonsarbeid som Kind Conseptual Branding har laget for kunden og programmert en nettside som det virkelig skinner av!

Kort om Tour des Fjords

«Tour des Fjords 2017 består av 5 spennende etapper som strekker seg over fylkene Sogn og Fjordane, Hordaland og Rogaland. Rittet byr på spektakulær natur fra dype fjorder til høye fjell, fossefall og strandlinje, yrende folkeliv i by og bygd, og er blant norges største idrettsarrangement. Det er ventet å være en solid deltagelse når sykkelfesten i år arrangeres for femte året på rad. Flere kjente World Tour-lag vil være med å kjempe om sammenlagtseieren. I tillegg til proffrittet arrangeres det barneritt på hvert start- og målsted. Samt turrittet Tour des Fjords Classic som arrangeres i samme trasé som proffene, under den fjerde og nest siste etappen, lørdag 27. mai.».


Kodeks har levert

Kodeks har har levert front-end kode, implementering i CMS og drift av løsningen på våre servere. Vi er stolt sponsor av Tours des Fjords og gleder oss til å både følge rittet i mai samt få profilert bedriften vår i rittets kanaler. Se video vi laget i forbindelse med rittet 2017 under.


Se prosjektet på www.tourdesfjords.no!

Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design