← Tilbake til Blogg

Vi søker nå etter vår neste front-end stjerne!

22.01.2019 - 13:23 av Geir Myhre, Byråleder

Vi opplever sterk vekst og ønsker å forsterke teamet med en ny kollega som skriver bærekraftig kode, har estetisk sans, fokus på gode brukeropplevelser og interesse for teknisk rådgivning og prosjektledelse . Vi gleder oss til å ta i bruk kompetansen du besitter samt bidra til å utvikle ferdighetene dine i årene som kommer!

Vi søker deg som er i starten av din arbeidskarriere og klar for en spennende rolle! Som Jr. front-end utvikler i Kodeks jobber du sammen med et knippe dyktige kollegaer i samarbeid med Norges beste designere i spennende prosjekter for sterke merkevarer! 

Kodeks har en tydelig ambisjon om å bli den største og mest foretrukne tekniske samarbeidspartneren for design-/reklamebyråene. Vi jobber med byråer som blant annet KIND, Innoventi, Blake, Futatsu, Tank Design, BLY, Play og Alle Gutta. 

Vi opplever sterk vekst og ønsker å forsterke teamet med en ny kollega som skriver bærekraftig kode, har estetisk sans, fokus på gode brukeropplevelser og interesse for teknisk rådgivning og prosjektledelse . Vi gleder oss til å ta i bruk kompetansen du besitter samt bidra til å utvikle ferdighetene dine i årene som kommer! 

Arbeidsoppgaver:

 • Programmering av nettsider og nettbutikker i Wordpress og Craft CMS
 • Rådgivning på UX, IA (prototyping i enkelte tilfeller)
 • Diverse kundemøter og dialoger knyttet til support, prosjekter og salgsprosesser
 • Teknisk prosjektledelse og rådgivning


Via våre samarbeidspartnere jobber vi med prosjekter for kunder som Santander, Selvaag Eiendom, Obos, Norsk Rikstoto, Orkla, Tine, Trines Matblogg, KLP m.fl. Se https://kodeks.no/arbeid for noen av våre leveranser. 


For å lykkes i rollen som Jr. Front-end utvikler er det viktig at du mestrer:

 • HTML5/CSS3
 • Wordpress/Craft CMS
 • Grunnleggende JavaScript
 • Foundation 5 og andre rammeverk for forenklet arbeidsflyt
 • Har et godt øye for design og vet viktigheten av å få ting rett fra flatt design til ferdig utviklet nettside
 • Trygg i kommunikasjon med kunder, kollegaer og samarbeidspartnere
 • Struktur og kontroll i en hektisk arbeidshverdag


Det viktigste for oss er å finne den rette kandidaten som kan være med oss i en årrekke, så sleng gjerne inn en søknad selv om du ikke er ferdig med studiene enda. Ellers regner vi med at du har relevant utdanning eller noen år i felten. Seniorer/utviklere med lenger erfaring er også interessant. 


Hos oss i Kodeks får du:

 • Være en nøkkelressurs i massevis av spennende og utfordrende prosjekter
 • En variert arbeidshverdag i et selskap i vekst
 • Påvirkningsmulighet på våre rammeverk, CMS løsninger, prosesser, systemer osv.
 • Kompetente og engasjerte kollegaer
 • Årlige sosiale utenlandsturer
 • Konkurransedyktig lønn
 • Bonusordning


I første møte med oss vil du raskt merke at det brenner litt ekstra i våre ansatte, at vi er opptatt av menneskene rundt oss, troverdighet samt ekstremt fokusert på å levere kvalitet i hver oppgave og prosjekt. Kulturen vår er preget av dette og sørger for at vi får gleden av å jobbe med mange dyktige designere hos anerkjente byråer.


Interessert?

Hvis du kjenner at det kribler litt i magen når du leser stillingsannonsen og tenker at du kan være rett kandidat gleder vi oss til å motta CV og søknad fra deg! Søknader eller mer informasjon om stillingen rettes til vår Byråleder Geir Myhre på geir@kodeks.no eller +47 916 78 277.


Om selskapet

I Kodeks er vi brennende opptatt av å levere verdiskapende digitale løsninger. Våre designorienterte front-end utviklere og teknologisk dyktige back-end utviklere kombinert med stødig prosjektledelse sørger for gode nettsider, e-handelsløsninger og digitale strategier i samspill med ekstern designere og kreatører.

Kodeks er sammen med NSN AS, Argo Internett AS og Tenkefabrikken AS søsterselskaper i vårt digitale konsern – Dark Blue. Våre røtter går tilbake til 1996 når Argo Internett AS ble etablert og vi har levert nettsider, e-handel og digital markedsføring siden den gang.

Totalt sett omsetter vi for ca. 25 millioner og har kontorer i Oslo og Bergen.

Våre verdier er: Stolt, Trygg, Engasjert og Verdiskapende

Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design