Om oss

Med ambisjoner om å bli den beste digitale støttespilleren til den kreative garde har vi etablert Kodeks AS. Med gode prosjektplaner, engasjerte prosjektledere, fleksible systemer og dyktige webutviklere (front- og backend) skal vi være en langsiktig samarbeidspartner og en betydelig aktør.

Vi har

Erfaring

Menneskene bak Kodeks har 20 års erfaring (siden 1996) med leveranser av webprosjekter. Vi vet at god kommunikasjon med kunder, klare prosesser, fleksible og driftssikre systemer og kvalitet i alle ledd er avgjørende for at alle involverte parter skal ha en behagelig reise som treffer på de målsetningene man har satt seg, enten det er budsjett, leveringstid eller suksessfaktorene i prosjektet.

Vi er

Et superteam

Samlet sett er vi 16 ressurser som står klar for å bistå i prosjekter som prosjektledere, webutviklere (front-end og back-end), digitale markedsrådgivere og kunde/byrå support. At vi har ansatte som har jobbet for morselskapet vårt i 14 år sier litt om hvor kjekt vi har det på jobb! Bredden i stallen vår gjør oss i stand til å jobbe med ulike typer prosjekter og utfordringer.

Vi er

Fleksible

Vi ønsker å jobbe med ulike typer byråer/designere og prosjekter, det krever at vi har en fleksibel holdning, organisasjon og systemer. Vi ønsker å tilpasse oss hverdagen til våre kunder og være en verdiskapende samarbeidspartner. Med engasjement og empati finner vi løsninger på planlagte og utforutsette utfordringer som dukker opp.

Vi kan

CMS & Drift

Kombinasjonen av ekstrem fleksibilitet for utviklerne både frontend og backend med enkelhet og brukervennlighet for sluttbruker er avgjørende for tilfredsstille både våre samarbeidspartnere og sluttkunden. Vi er plattformuavhengige og leverer prosjekter på blant annet Wordpress/WooCommerce, Craft CMS, DNA eller andre løsninger som evt. foretrekkes av byrå eller sluttkunde.

Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design