Om oss

Kodeks er et designorientert utviklingsbyrå som bygger nettsider og nettbutikker sammen med designbyråer.

Utviklingsbyrå

Vi er et digitalt utviklingsbyrå som bygger nettsider og nettbutikker sammen med designbyråer, både i Kodeks og byråers regi. Vi leverer alt fra enkle til komplekse løsninger med integrasjoner og teknisk funksjonalitet.

Erfaring

Menneskene bak Kodeks har over 15 års erfaring (siden 2009) med leveranser av digitale prosjekter. Vi vet at god kommunikasjon, klare prosesser, fleksible- og driftssikre systemer og kvalitet i alle ledd er avgjørende for at alle involverte parter skal ha en effektiv og behagelig prosjektgjennomføring. Sammen sikrer vi at prosjektene treffer på de målsetningene man har satt seg, både i forhold til budsjetter, leveringstider og andre suksessfaktorer i prosjektet.

Superteam

Hos oss jobber digitale rådgivere, prosjektledere, designorientert front-end utviklere og teknisk tunge full-stack utviklere. Bredden i stallen vår gjør oss i stand til å jobbe med ulike typer prosjekter og utfordringer.

Fleksible

Vi ønsker å jobbe med ulike typer byråer/designere og prosjekter, det krever at vi har en fleksibel holdning, organisasjon og systemer. Vi ønsker å tilpasse oss hverdagen til våre kunder og være en verdiskapende samarbeidspartner. Med engasjement og empati finner vi løsninger på planlagte og utforutsette utfordringer som dukker opp.

Profesjonelle

Vi setter kvalitet, ryddighet og integritet høyt i alle prosesser og leveranser. Kodeks skal være en trygg og troverdig samarbeidspartner med en pragmatisk holdning som tar beslutninger basert på alles hensyn.

Fokus på bærekraft

I Kodeks har vi fokus på miljøet, både som Miljøfyrtårn med fokus på hvilke grep vi kan gjøre for å redusere klimautslippene våre, men også hvordan vi kan bygge nettløsninger med minst mulig CO2-utslipp. Vårt fokus på blokk-baserte nettsider gjør også at levetiden for nettsidene til våre kunder øker. Kodeks leverer «grønne nettsider» hvor hosting-leverandøren vår bruker fornybar energi i sitt datasenter.

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg!
Kontakt oss