Våre tjenester

Kodeks skal være en dyktig, hyggelig og profesjonell samarbeidspartner for reklame- og designbyråer. Vi er designorienterte front-/backend utviklere, tekniske prosjektledere og digitale rådgivere som via våre partnere får gleden av å jobbe med spennende bedrifter og merkevarer.


Webutvikling - frontend

Våre frontend-utviklere har fokus på solid kode når det kommer til lesbarhet og semantikk. Det handler om å strukturere innhold på en måte som ikke bare backer opp deres design, men også legger til rette for gode brukeropplevelser både for redaktører og brukere av nettstedet.


Webutvikling - backend
Vi er plattformuavhengige og leverer prosjekter på blant annet DNA, Wordpress/WooCommerce, Magento, Craft CMS eller andre løsninger som evnt. foretrekkes av enten byrå eller sluttkunde. Det viktigste for oss er at bruker av publiseringsløsningen skal få en enklere hverdag og raskt kunne gjøre de endringene/oppdateringene som skal legges til på nettsiden. I tillegg til CMS leverer vi også mer krevende tekniske løsninger for kunder som har behov for det.


Integrasjoner
Siden 1999 har vi levert ulike former for integrasjoner via søsterselskapet vårt Argo Internett AS. Kodeks har tilgang til de samme ressursene, systemene og utvekslingsløsningene for våre kunder.

Vi kan integrere nettsider og nettbutikker med ulike datakilder som f.eks Visma Business, Visma Global, Unimicro, Mamut, Navision, Finn.no, webmegler, webtemp, Carweb osv. En god integrasjon er avgjørende for nettløsninger som har et stort antall produkter, har hyppige endringer i produktene sine, et stort antall transaksjoner, ulike rabatter/priser per kunde eller på andre måter skal differensiere innholdet som vises per kunde.


Digital markedsføring
Vi har lang erfaring med å skape verdi for våre kunder og samarbeidspartnere via digitale markedskanaler. Vi jobber ofte med problemstillingene; hvordan kan vi bruke «internett» til å skaffe flere nye kunder og forespørsler samt ta bedre vare på og selge mer til dagens kunder?

Virkemidlene vi jobber med er blant annet Google Adwords, søkemotoroptimalisering, remarketing, annonsering og aktiviteter i sosiale medier, nyhetsbrev m.m.


Drift
Nøkkelen til en behagelig hverdag for oss, våre samarbeidspartnere og deres kunder er å lage driftssikre løsninger uten feil/bugs på brukervennlige CMS plattformer.

Kodeks drifter alle løsningene vi lager på egne servere, dette gir oss god kontroll på løsningene slik at vi raskt kan løse opp i evnt problemer som oppstår samt gi god support til våre kunder. Vi tar fullstendig ansvar for driften av løsningene og bistår gladelig med videreutvikling og forbedringer.

Jobb med oss

Har du designet en nettside, nettbutikk eller et intra-/ekstranett som skal programmeres, eller ønsker hjelp til å bruke digitale markedskanaler for å skape verdi har du kommet til rett plass - ingen prosjekter for store og ingen for små.

Vi leverer alle våre prosjekter på fastpris til avtalt tid!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design