Våre tjenester

Kodeks skal være en dyktig, hyggelig og profesjonell samarbeidspartner for reklame- og designbyråer. Vi er designorienterte front-/backend utviklere, tekniske prosjektledere og digitale rådgivere som via våre partnere får gleden av å jobbe med spennende bedrifter og merkevarer.


Webutvikling - frontend

Våre frontend-utviklere har fokus på solid kode når det kommer til lesbarhet og semantikk. Det handler om å strukturere innhold på en måte som ikke bare backer opp deres design, men også legger til rette for gode brukeropplevelser både for redaktører og brukere av nettstedet.


Webutvikling - backend
Vi er plattform-uavhengige og leverer prosjekter på blant annet Wordpress/WooCommerce, DNA, Craft CMS eller andre løsninger som evnt. foretrekkes av byrå eller sluttkunde. Det viktigste for oss er at bruker av publiseringsløsningen skal få en enklere hverdag og raskt kunne gjøre de endringene/oppdateringene som skal legges til på nettsiden. I tillegg til CMS leverer vi også mer krevende tekniske løsninger for kunder som har behov for det.


Integrasjoner
Vi har erfaring med en rekke ulike integrasjoner mellom nettløsninger vi bygger og ulike systemer/datakilder våre kunder benytter. Eksempelvis Finn.no, data fra Oslo Børs, ulike frakt og betalingsløsninger, dokument- og artikkel feeder, produktkataloger osv. 

Ved større integrasjoner kobler vi på en av våre integrasjonspartnere. 


Digital markedsføring
Vi har lang erfaring med å skape verdi for våre kunder og samarbeidspartnere via digitale markedskanaler. Vi jobber ofte med problemstillinger som; hvordan kan vi bruke «digitale kanaler» til å skaffe flere nye kunder og forespørsler samt ta bedre vare på og selge mer til dagens kunder?

Kodeks kan bistå med digital strategi og utførelse sammen med en av våre Performance samarbeidspartnere. Virkemidlene man jobber med er blant annet Google Adwords, søkemotoroptimalisering, remarketing, annonsering og aktiviteter i sosiale medier, nyhetsbrev m.m.


Drift
Nøkkelen til en behagelig hverdag for oss, våre samarbeidspartnere og deres kunder er å lage driftssikre løsninger uten feil/bugs på brukervennlige CMS plattformer.

Kodeks drifter alle løsningene vi lager på egne servere, dette gir oss god kontroll på løsningene slik at vi raskt kan løse opp i evnt problemer som oppstår samt gi god support til våre kunder. Vi tar fullstendig ansvar for driften av løsningene og bistår gladelig med videreutvikling og forbedringer.

Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design