Craft CMS – brukervennlig og fleksibel

Systemet er enkelt å jobbe med for hele teamet som er involvert i utvikling og drift av løsningene. Både designere, webutviklere og innholdsskapere trives i Craft CMS. Vi har bygd en rekke nettsteder på løsningen.

Fleksibelt

Craft CMS er laget for å håndtere alle slags data og innhold med enkelhet. På grunn av sin fleksibilitet er implementering av design og ytelse effektivt og intuitivt.

Omfattende funksjonalitet

Ut av boksen inneholder Craft CMS funksjonalitet som lokalisering, forhåndsvisning, versjonering og relasjoner, som krever plugins for de fleste andre CMS-løsninger. Du trenger ikke mange plugins som gjør vedlikehold enklere enn andre systemer.

Brukervennlig redigering

Det er en drøm å jobbe med innhold i Craft-kontrollpanelet, som er rent og enkelt. Det rene designet gjør det enkelt å produsere, redigere og administrere innhold. Med et responsivt panel og live-forhåndsvisning er det enkelt og smertefritt å skape innhold.

Craft CMS passer for de fleste nettløsninger

Kodeks bruker Craft CMS til alt fra de enkleste prosjektene, til de store innholdstunge sidene. Det intuitive grensesnittet vokser med nettsiden og innholdet, det er ikke noen grenser for hvilke typer nettsider man kan bygge med plattformen. Man kan også videreutvikle løsningen, dersom behovet utvider seg.

Craft CMS har også en nettbutikk / e-commerce løsning som bygger på de samme prinsippene som Craft CMS. Kodeks kan bistå med oppsett av nettbutikk løsninger.

Drift av Craft CMS løsninger

Kodeks tilbyr også drift og support knyttet til løsningene vi bygger på Craft CMS. Våre servere driftes av vår dyktige partner Nexthop AS i Oslo som sørger for et stabilt og trygt miljø. Kodeks står for oppdateringer, videreutvikling og kundesupport.

Trenger du en samarbeidspartner på utvikling eller drift av Craft CMS ser vi frem til å høre fra deg.
Kontakt oss