Nettbutikker

Kodeks bygger moderne B2B og B2C nettbutikker med riktig funksjonalitet for dine behov. Vi har effektive løsninger både for utvikling og bedriftens håndtering av nettbutikken.

Plattform

Vi bygger nettbutikker med WooCommerce i bunn. Dette er en robost plattform som kan vokse sammen med nettbutikkens utvikling. Den tilbyr et brukervennlig redaktørgrensesnitt. Det finnes en rekke ferdig plugin som kan ta i bruk uten custom utvikling samt koblinger mot 3.part systemer for integrering av data.

Rådgivning

Når man skal i gang med et nettbutikk-prosjekt er det viktig at man velger en leverandør som har god oversikt over de ulike valgene man må ta. Dette vil være alt fra hvilken funksjonalitet man har behov for, valg av betalingsløsning, fraktløsninger, spec av evnt integrasjoner, priser og rabatter osv.

Skreddersydd design

Kodeks trekker inn en designer fra en av byråene vi samarbeider med. Dette sikrer spisskomptanse på design. Designeren bistår med wireframes, design og visuell-testing av løsningen når den er ferdig utviklet. Med en designer på laget kan vi også bistå med koner, fonter, farger, illustrasjoner eller andre visuelle-elementer dersom man trenger enn større visuell-verktøykasse.

Integrasjoner

Vi har erfaring med en rekke integrasjoner for å sikre en effektiv nettbutikk. Dette kan være seg integrasjon mot selskapets ERP for sync av produkter, ordrer, lager, kunder osv.

Betalingsløsninger

De fleste betalingstilbyderne som Klarna, Vipps, Nets og andre tilbyr enkle løsninger for oppsett i nettbutikken. Vi bistår med å velge de beste betalingsløsningene for din nettbutikk og implementering av disse.

Frakt

Behovene for løsninger rundt frakt og håndtering av dette varierer fra kunde til kunde. Kodeks hjelper med å finne rett løsning for din nettbutikk enten det er snakk om å bruker WooCommerce sin ut av boksen løsning eller mer kompleks løsninger integrert med Poste, Bring, Postnord eller andre transportører.

Digital markedsføring

For at nettbutikken skal bli den suksessen man ønsker er det viktig å ha en god strategi på hvordan man skal få de rette brukerne inn i nettbutikken samt hvordan man skal følge opp de kundene har fra før i forhold til merkjøp og gjenkjøp. Kodeks trekker gjerne inn en digital markedsfører fra en av våre Partnere innen Performance marketing i teamet vårt for å bistå med rådgivning og utførelse av diverse tracking og markedsføringsaktiviteter.

Drift

En god løsning for drift av nettbutikken er avgjørende for å sikre oppetid, sikkerhet og performance (lastetid) i løsningen. Kodeks tilbyr ulike server-løsninger ut i fra krav til ressurser. Vi sørger for at nettbutikken er oppdatert og tilbyr rask og god support til våre kunder.

Ønsker du å diskutere et mulig e-handelsprosjekt hører vi gjerne fra deg.
Kontakt oss