Nettsider

Kodeks bygger og drifter moderne og redaktørvennlige nettsider sammen med designbyråer. Du kan komme til oss med alt fra enkle landingssider til store, komplekse nettsideløsninger.

Spisskompetanse som sikrer et godt resultat

Hos oss får du spisskompetanse på design fra en av våre designpartnere og dyktige webutviklere fra Kodeks kombinert med erfarne digitale rådgivere og prosjektledere som styrer prosjektet i rett strategisk retning til rett tid og budsjett.

Brukervennlig CMS

Vi bygger nettsider på moderne teknologier i Wordpress, Craft CMS og Sanity. Plattform anbefalingen tar vi sammen basert på ønsker og kravspesifikasjon for prosjektet ditt.

Effektive prosesser

Vi har bygget nettsider i over 15 år og har etablerte svært gode rutiner og prosesser som sikrer effektive leveranser. Gjennom innsikt, struktur/wireframes, design, utvikling, testing og innholdspublisering sikrer vi at målsetningene nåes.

Riktig innhold

Riktig innhold er en svært viktig del av en god nettside og sørger for at både brukerne og søkemotorene finner det de er på jakt etter. Vi trekker gjerne inn en tekstforfatter fra en av våre partnere dersom det er behov for bistand knyttet til rådgivning og produksjon av innhold. Gjelder både tekst, bilder og video.

Visuell verktøyskasse

En riktig visuelle verktøyskasse med elementer som ikoner, illustrasjoner, webfonter, ulike profilfarger er med på å forsterke merkevareopplevelsen og løfte det visuelle inntrykket. Her kan designeren i prosjektet bistå med større merkevareprosesser eller mindre og mer spesifikke elementer.

Digital markedsføring

Trenger du hjelp til tracking, digital annonsering, søkemotoroptimalisering, nyhetsbrev, SoMe aktiviteter eller andre grep for å øke bedriftens synlighet trekker vi gjerne inn en av våre samarbeidspartnere innen Performance for rådgivning og utførelse.

Drift

Vi drifter og vedlikeholder de aller fleste nettsider vi utvikler. Med backup, oppdaterte løsninger samt support og feilrettinger inkluderte er du sikret en stabil og forutsigbar løsning.

Ta kontakt med oss dersom du har ønsker å diskutere scope, pris og prosess for en ny nettside.
Kontakt oss