WooCommerce

WooCommerce er verdens med brukte e-handelsplattform. Løsningen er fleksibel og tilbyr et omfattende utvalg av utvidelser som gjør oss i stand til å utvikle tilpassede og skalerbare netthandelsopplevelser skreddersydd for kunders spesifikke behov.

Design og brukervennlighet

Med WooCommerce kan man legge til rette for et helt custom design hvor alle moduler, sider og funksjoner tilpasses bedriftens og brukeres behov. For å spare tid og kostnader kan man også ta utgangspunkt i standard WooCommerce oppsett og tilpasse dette til bedriftens profil.

Effektiv utvikling med plugins

Det finnes et stort utvalg funksjonalitet ut av boksen samt en rekke plugins i WooCommerce. Dette gjør at vi kan utvikle nettbutikker på en svært effektiv måte. Løsningen er også svært robust og kan utvikles i tråd med nettbutikken uten tidskrevende custom utvikling.

Integrasjoner

Effektive nettbutikker integreres med bedriftens verdikjede og unngår manuelle prosesser. Sørg for at ordrer fra nettbutikken din sendes til økonomisystemet, lagerstatus i nettbutkken oppdateres fra lagersystemet, priser styres fra ERP, kundedata synces med CRM og at ordrer sendes til transportør for levering. Siden WooCommerce er verdens største e-handelsplattform finnes det ferdige integrasjoner mot en rekke systemer som man kan ta i bruk og tilpasse til bedriftens behov uten custom utvikling.

Betalingsløsninger

Vi hjelper deg med å velge rett betalingsløsning for din nettbutikk. I WooCommerce er det støtte for de aller fleste betalingsløsninger som f.eks Vipps, Klarna, Stripe, Paypal m.fl.

Frakt

Vi hjelper deg med å finne rett fraktløsning for dine behov. Enten man setter enkle regler for dette i WooCommerce eller ønsker automatisk utregning av fraktpriser basert på egne fraktmatriser eller ekserne leverandører som Bring, Postnord eller andre. Vi har god erfaring med Logistra sin fraktløsning, https://www.logistra.no/.

Lagerstyring

Med WooCommece har du full kontroll på lagerbeholdning i nettbutikken. Løsningen kan integreres mot lagerstyringssystemet ditt eller gjøres direkte i nettbutikken.

Drift

Kodeks tilbyr drift, vedlikehold og support av WooCommerce nettbutikken. Vi sørger for at sikkerheten er ivaretatt, at løsningen er oppdatert og at kunder får hjelp til endringsønsker og spørsmål knyttet til nettbutikken sin.

Ønsker du å diskutere et nettbutikk prosjekt i WooCommerce ser vi frem til å høre fra deg.
Kontakt oss