Wordpress

Wordpress er en av våre mest foretrukne plattformer for leveranser av ulike typer webløsninger. Wordpress er enkel og fleksibel å jobbe i, både for oss som utviklere og kunders redaktører.

Brukervennlig

WordPress er kjent for sin brukervennlige grensesnitt, som gjør det enkelt for både nybegynnere og erfarne brukere å administrere innhold på nettsiden. Det er intuitivt og krever minimal opplæring.

Kostnadseffektiv utvikling

WordPress har et enormt økosystem av plugins som gjør det mulig å effektivt utvikle ulike funksjoner og integrasjoner mot 3.part-løsninger uten custom kode. Wordpress er også gratis å ta i bruk.

Fleksibelt

WordPress er svært fleksibelt og kan tilpasses for å passe nesten ethvert formål, enten det er en nettside, nettbutikk, digitalt magasin eller en webapplikasjon som skal utvikles.

SEO

Kodeks leverer raske og teknisk godt optimaliserte WordPress nettsider. Alle våre løsninger leveres med Yoast SEO som hjelper redaktørene med å optimalisere innholdet per side.

Innovasjon og tilgjengelighet

Det finnes god dokumentasjon på Wordpress og det et stort antall utviklere som jobber på løsningen som sikrer stor innovasjon. Det gir også kunder stor fleksibilitet i forhold til evt bytte av byrå/utvikler for drift, support og videreutvikling av nettsiden ved ønske/behov.

Sikkert

Kodeks har stort fokus på sikkerhet når vi bygger nettsider. Vi bruker få utvidelser, holder alle løsningene vi drifter oppdatert med nyeste sikkerhetsoppdateringer fra Wordpress, vi gir kun ut redaktørrettigheter til CMS, tilbyr 2FA, sørger for sikre passord osv.

Ønsker du bistand med et Wordpress prosjekt ser vi frem til å høre fra deg.
Kontakt oss