← Tilbake til Blogg

Craft CMS: Lett, men ikke en lettvekter

21.11.2017 - 10:22 av Thomas S. Johannessen, Front-end utvikler

Sammen med KIND Conseptual Branding har vi utviklet en ny nettside for Momentum Partners. En enkel, men delikat løsning som er bygget på Craft CMS, vår nr 2 plattform sammen med Wordpress.

Mens Wordpress er en svært innholdsrik og omfattende plattform er Craft CMS en lettere løsning som fokuserer på brukervennlighet. Her starter man med blanke ark og bygger de ulike innholdstypene som prosjektet krever med de feltene og oppsettet man trenger. F.eks. bygger man «ansatte» som en innholdstype med felter som navn, tittel, profilbilde, e-post, tlf, linkedin url m.m. Dette gjør Craft CMS til et oversiktlig og brukervennlig CMS for redaktører.

Craft CMS er et relativt ungt CMS, så man har foreløpig ikke det samme biblioteket av funksjoner, komponenter, integrasjoner som på Wordpress.


Implementering i Craft CMS

Som webutviklere er det lettvint å jobbe med Craft. Løsningen kommer bl.a. med sidebygger inkludert, slik at det enkelt kan lages dynamiske sidemaler med de funksjoner man ønsker. Kunden får med dette mulighet til å endre alt innhold, pluss fleksibilitet ved å kunne flytte på elementer. Løsningen tar i bruk Twig, som er et rammeverk som gjør implementeringen smertefri for utviklere.


Momentum Partners

Selskapet investerer i innovative og ambisiøse bedrifter på et tidlig stadium. Momentum Partners tilfører midler, kompetanse og engasjement basert på lang erfaring med utvikling av små og store selskaper i Norden.

Se prosjektet


Ta kontakt med oss for leveranser på Craft CMS

Jobb med oss

Har du designet en nettside, nettbutikk eller et intra-/ekstranett som skal programmeres, eller ønsker hjelp til å bruke digitale markedskanaler for å skape verdi har du kommet til rett plass - ingen prosjekter for store og ingen for små.

Vi leverer alle våre prosjekter på fastpris til avtalt tid!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design