Wordpress

Wordpress er en av våre mest foretrukne plattformer for leveranser av ulike typer webløsninger. Wordpress er enkel og fleksibel å jobbe i, både for oss som webutviklere og våre sluttkunder som digitale redaktører.

Kodeks har levert Wordpress løsninger som strekker seg fra enkle nettsider, blogger, nettaviser, nettbutikker og avanserte løsninger med skreddersydd funksjonalitet.

Wordpress logo


Fordeler med Wordpress

Wordpress er særdeles enkel å videreutvikle og tilpasse. Dette gir reduserte kostander for kunder når man bygger løsninger samt en trygget om at nettsiden kan vokse i takt med kunders behov.

Kodeks tilpasser publiseringsløsningen etter våre kunders innholdstyper. Vi fjerner all unødvendig «støy» i løsningen og sørger for intuitiv navigering og innholdsinnleggelse. Skal man f.eks oppdatere innhold under tjenester klikk man på tjenester, skal man redigere informasjon om ansatte finner man et punkt som heter dette.

Det er mange smarte funksjoner i Wordpress f.eks, dra og slipp menyer for å endre plassering, dra og slipp filer fra datamaskinen din for å laste opp og sette inn bilder med ett klikk.


Fordelene kort oppsummert:

  • Løsningen er gratis å ta i bruk, ingen lisenskostnader
  • Nettsteder i Wordpress rangerer godt i søkemotorene
  • Løsningen er enkel å bruke for oppdatering av innhold
  • En skalerbar løsning med gode muligheter for videreutvikling

Wordpress skjermbilde


Viktig for å få en sikker løsning

Med korrekt oppsett, ren kode, sikre brukernavn og passord og oppdatert kildekode er Wordpress en av de sikreste alternativene du kan velge. Wordpress leverandøren sine løsninger og fokus på dette har mye å si for sikkerheten. I tillegg til korrekt oppsett må løsningen også driftes på en forsvarlig måte med oppdatert kildekode og jevnlig backup av løsningen.


Velg et byrå som har god erfaring og kompetanse på utvikling og drift av nettløsninger i Wordpress.


Define Scandinavian Hair Care


Selvaag Eiendom


Nordfjord Folkehøgskule


Hav Eiendom


Coldwater Prawns of Norway


Lynx Advokatfirma DA


Jobb med oss

Ønsker du en samarbeidspartner på utvikling av nettsider eller nettbutikker ser vi frem til å høre fra deg.

Vi leverer designorienterte utviklingstjenester med rådgivning og prosjektledelse!


Jobb med oss

Vi har lyst til å samarbeide med deg og ditt byrå! Kontakt Geir for et møte, eller send inn prosjektet ditt via kontaktskjemaet - så kommer vi tilbake til deg med et tilbud.

hei@kodeks.no
+47 21 00 01 01
Send oss ditt design